Danmarks største udvalg af pandelamper
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Pandelampe til MTB

MTB i mørke gør dig ganske enkelt til en bedre rytter. Det er en intens oplevelse der kræver større opmærksomhed på sporet på grund af det stærkt begrænsede synsfelt. Det forlanger noget af dit udstyr, og alfa og omega, efter din mountainbike, er en pandelampe specielt til MTB.

Pandelygte til MTB


Med en Pandelampe til MTB får du mulighed for, at træne efter mørkets frembrud. Særdeles effektivt i vinterhalvåret, hvor en dagslyset er stærkt begrænset. En MTB-Pandelampen af en god kvalitet er en vigtig del af enhver seriøs MTB entusiasts basis udstyr.

Din reaktionstid i mørket er kortere og derfor skal din pandelampe levere et kraftigt lys som lever op til sikkerhedskravene.

Med en justerbar MTB-pandelampe får du slet og ret flere timer til at motionere på din mountainbike. Du kan udskyde din træning til efter mørkets frembrud og især i vintermånederne vil du opleve, at en MTB-pandelampe er en ganske uundværlig del af dit udstyr.
En kvalits MTB-pandelampe øger din synlighed i skoven, og din sikkerhed når du færdes i trafikken efter mørkets frembrud. Desuden er det et must når du cykler sammen med andre, at I altid kan se hinanden.

En MTB-pandelampe kan monteres på hjelmen, eller på styret.
5/5 - baseret på 6 bedømmelser
Pandelampe til MTB