Black Diamond Spot 325 pandelampe

Black Diamond videreudvikler hele tiden på deres pandelamper, og således har Black Diamond Spot serien netop fået en innovativ overhaling. Masser af forbedringer, både med hensyn til design, pasform og performance. Black Diamond Spot er en af de mest populære all-round pandelamper på markedet.
Black Diamond Spot325 pandelygte
I foråret 2019 blev den helt nye Black Diamond Spot offentliggjort. Den har været længe ventet, og de opgraderinger der er blevet lavet, får stor ros fra outdoor industrien. Spot er en kraftfuld pandelampe med en masse power på 325 lumen, og en rækkevidde på 80 meter, så du nemt kan orientere dig i mørket i naturen, eller hjemme til andre gøremål. Med sit vandtætte lygtehus har Spot opnået en IPX8 godkendelse, og kan holde tæt ned til en meters dybde - en stor fordel hvis vejrudsigt ligeledes byder på dansk sommerregn.

Den har et skarpt skåret design med rene linjer, og skræddersyede funktioner med fokus på anvendelighed. Med den indbyggede PowerTab teknologi, kan du nemt ændre indstillinger undervejs fra et svagere orienteringslys ved aktiviteter på tæt hold såsom madlavning og læsning til fuld lysstyrke med masser af LED kraft. Spot har 7 forskellige lysniveauer, herunder rødt lys så dit nattesyn ikke ødelægges, der alle leverer et pålideligt, kraftfuldt og præcist lys, og med vippefunktionen kan du nemt justere dit fokus. Med memory mode huskes din tideligere indstilling endvidere, så lampen tændes på samme lysniveau, således at du slipper for at klikke igennem hver lysstyrke når du tænder og slukker.

Black Diamonds store viden inden for outdoor branchen, med den dertilhørende indsigt i hvilke behov en pandelygte skal kunne opfylde i et aktivt udendørsliv, kommer i særdeleshed til udtryk i de nye strømlinede og kraftfulde Black Diamond Spot pandelamper.