Dansk webshop
100 dages returret
Hurtig levering
Gratis fragt ved 499,-

PETZL NAO 1, 2, 3 og + (PLUS)

PETZL har desværre valgt ikke at nummerere deres version af NAO pandelampen.

Den nyeste model hedder NAO+.

Det havde ellers været let at kende forskel, hvis de ligesom iPhone havde et nummer der angav modellen. Det skal dog ikke hindre os forbruger, nørder og fans i at opfinde en nummerserie, og derfor ser du NAO 1, NAO 2, NAO 3 og NAO + nævnt rundt på nettet.

Men hvad er egentlig forskellen på de enkelte modeller? Det har vi kigget nærmere på i dette blogindlæg med Petzl NAO 1 vs NAO 2 vs NAO 3.

Det var tilbage i sommeren 2012, at Petzl revolutionerede markedet for performance LED pandelamper. NAO var født! En pandelampe der som ingen anden var skræddersyet til bl.a. trailløb, og havde den dengang helt nye Reactive Lighting teknologi, hvor lysstyrken tilpasses omgivelserne og behovet per automatik. Med 355 lumen var den samtidig en af de kraftigste genopladelige pandelamper til sportsbrug på markedet.

I 2014 fik NAO en efterfølger, der er blevet kendt under navnet NAO 2, selvom Petzl aldrig har sat nummeret efter produktnavnet. NAO 2 har hele 575, og er stadig blandt de suverænt mest foretrukne pandelygter blandt trailrunners.

Petzl Nao 2

I løbet af 2016 lancerer Petzl hele to nye NAO pandelamper. Den ene vil blive kendt som NAO 3, men den får også en "storebror" med det officielle navn NAO + (vi vil nok kalde den Nao 3 +). NAO 3 får bl.a. 700 lumen og forbedret batteritid.

Petzl Nao sammenligning

NAO + bliver på 750 lumen og kommer med den nye Petzl App funktionalitet MyPetzl. NAO + kan dermed styres og reguleres via en smartphone.

Petzl Nao + (PLUS)

Petzl Nao 1, 2, 3, + sammenligning

Model Lysstyrke (lumen)
NAO 1 355
NAO 2 575
NAO 3 700
NAO + 750


Vogt dig for efterligninger!

Da Petzl ikke har valgt at nummerere Nao pandelamperne opstår der desværre en del misforståelser på nettet. Enkelte steder kan du stadig købe Nao 1, hvilket naturligvis er uheldigt, da Nao 2 er en langt bedre pandelampe. De ligner hinanden til forveksling, men NAO 1 kan kendes på, at den er rød omkring, hvor Petzl logoet står på siderne af pandelampen. NAO 2 er hvid, hvor NAO 1 er rød. NAO 3 bliver samme sted sort, mens NAO + får en rød farve øverst på lygtehovedet... Forvirret?? Det kan vi godt forstå. Brug derfor lumen-antallet ovenfor som tjekliste. • profile
  Andreas Pape
  02-12-2016

  Det er korrekt at der nu kræves at man har en smartphone hvor man kan installere petzl's mobil app.

 • profile
  Tommy
  02-12-2016

  Pas på med at købe Nao+, da den ikke mere kan indstilles fra computeren

 • profile
  Pande-lampe.dk
  03-11-2016

  Hej Thomas, den kan kan købes nu.

 • profile
  Thomas
  03-11-2016

  Er plus modellen på markedet ??


Tilbage til oversigten