Dansk webshop
100 dages returret
Hurtig levering
Gratis fragt ved 499,-

Pandelygter til alle formål

Her på siden kan du læse om hvor vigtigt det er først at gøre sig klart hvad du skal bruge sin pandelygte til, før du køber.

Når det så er sagt, så findes der også såkaldte "Allround" pandelygter der er kan lyse stort set hver en situation op og give en fornuftigt resultat. Det bliver måske ikke perfekt, men for de fleste vil det være nok.

I den sammenhæng er det ikke nødvendigvis den dyreste pandelygte du skal gå efter, men en mellemklasse pandelygte vil klare opgaven. Det betyder også at der er penge at spare og en resultatet er en pandelygte som hele familien vil få glæde af, både på fisketure, når cyklen skal lappes i mørke eller når der går en sikring i huset. Et lille tip er, at pandelygten får en fast placering på en knag ved jakkerne, så den altid er lige til tage på.


PETZL er mestre i denne type pandelygte. De laver naturligvis også de helt dyre modeller, men hovedparten af deres produktion og primær årsag til deres dominerede markedsposition skyldes kvaliteten af deres "mellemvare". En pandelygte fra Petzl er altid et sikkert valg.

Se vores udvalg af pandelamper her
Tilbage til oversigten